Få en indvendig brint-rens

af din motor med Hydrive

På grund af sod vil din bil, med tiden, bruge mere brændstof og forurene mere. Med HYDRIVE kan du får renset din motor uden brug af kemiske produkter, da der benyttes en patenteret brintmetode.
Bedre brændstoføkonomi
Bedre
acceleration
Renere
partikelfilter
Længere
motorlevetid
Renere
miljø
Renere
katalysator

HYDRIVE optimerer benzin- og dieselmotorer. Få en indvendig brint-rens af din motor lige nu for KUN 899,-

Book en tid

Uanset om din bil er stor eller lille, kører på benzin eller diesel, vil du kunne mærke forskellen efter en HYDRIVE-rens.

Samtidig gør du dit til at beskytte miljøet ved at forurene mindre. Udover biler, renser HYDRIVE også lastbiler, busser og tog.

Typiske oplevelser efter en rens er bedre brændstoføkonomi og motorgang, mere trækkraft og forlænget motorlevetid.

HYDRIVE giver 100% garanti på arbejdet, og får du renset din bils motor hvert halve år eller ved hver 10.000 km, yder HYDRIVE en 100% løbende garanti mod sod og tilstopningsproblemer.

Hvad siger kunderne og eksperterne om HYDRIVE?

Før testen kunne bilen ikke blive synet, men røggastallet faldt efter renseprocessen med 80 procent, og bilen kunne synes (...) bilen kører godt 10 procent længere på literen.

FDMMotor nr. 12, 2017

Jeg var lidt skeptisk i starten, men jeg kan mærke forskellen på mine privatbiler. Jeg har en gammel Fiat, et fejeblad, der har kørt 375.000 km. Den har fået 10 km mere på toppen og går 3 km længere på literen.

Ronnie BremerRacing Factory

En af vores lastbiler er gået fra at køre 2,9 km til 3,4 km pr. liter i gennemsnit. På et lille år har den kørt over 50.000 km uden problemer – og vi plejer altså at rense eller udskifte partikelfiltre for hver 20.000 km.

Martin HollensenChauffør hos Brdr. Kier

Kunne du tænke dig at vide mere?

Bliv klogere på den patenteret og banebrydende teknologi bag Hydrive.

Derfor soder din motor til… 5:29

Alle biler/forbrændingsmotorer soder til over tid. Ved hjælp af HYDRIVE’s patentanmeldte system, kan du nu få renset din motor indvendig på blot 20 minutter.

Sådan sænker HYDRIVE modtryk i et partikelfilter 4:13

I denne video forklarer Uffe hvordan partikelfilteret fungerer, og hvordan du med HYDRIVE-rens kan forlænge levetiden af det.

HYDRIVE på Motor-TV (Fuld episode) 6:45

Hør om HYDRIVE i MotorTV (dk4) med Mick Østergaard. I dette interview vil Uffe forklare om Hydrive-konceptet, hvordan starten har været, og hvordan det virker.