Bruge innovative metoder; give den bedste service; forårsag ikke unødig skade på miljø og sundhed.

Vores vision er at mindske vandforbruget og skadelige stoffer i forbindelse med en bilvask, og derigennem yde vores bidrag til at komme den globale vandmangel til livs. Derudover ønsker vi at give vores kunder en god oplevelse og mere tid i en ellers fortravlede hverdag ved at tilbyde at udføre vores service, mens de foretager deres daglige gøremål.

Vi sætter en ære i at være miljøvenlige, fordi det er en nødvendighed ikke kun for os mennesker men for Jorden som helhed. Vores produkter skader hverken brugeren, det den bliver brugt på eller miljøet. På grund af Jordens stigende befolkningstal er reduktionen af vores vandforbrug afgørende for en bæredygtig fremtid.

Tillid

Nøglen til den langvarig kunderelation er tillid. Evnen til at opbygge tillid sikrer, at du vender tilbage. Vi vil gerne have, at du ser på os som både troværdige og pålidelige.

Fælles kamp

Vi vil gerne arbejde for en fælles sag med dig. Det handler ikke udelukkende om at få vasket sin bil, men også om at bekæmpe vandspild og forurening af miljøet.

Værdi

Vi sørger for, at din bil ikke blot er endnu et nummer i rækken. Vi vil både give dig den bedste service samtidig med, at kvaliteten lever op til dine forventninger.